In de komende weken zullen we weer starten met het opleiden van alle jeugdleden met geboortejaar 2007 en een aantal nieuwe jeugdleden uit het geboortejaar 2005/2006 tot jeugdscheidsrechter. Tijdens 2 theorie- en 2 praktijk-avonden zullen zij de belangrijkste kneepjes van het fluiten leren. Ervaren Hercules scheidsrechters zullen deze avonden leiden.

Na deze avonden worden de jeugdscheidsrechters ingezet om de wedstrijden van de jongere jeugdteams te begeleiden. Er zijn 4 E-jeugd en 4 D-jeugd teams die wekelijks hun wedstrijden spelen, en het super vinden dat de oudere jeugdleden hen komen fluiten. Want zonder scheidsrechters, geen wedstrijd! Tijdens deze wedstrijden zullen de jeugdscheidsrechters begeleid worden door een team van begeleiders. Ook ontvangen de jeugdscheidsrechters na elke gefloten wedstrijd een consumptiebon, als dank voor hun inzet voor de vereniging en de jongere jeugd.

HIERBIJ NOG EEN OPROEP:

DE JEUGDSCHEIDSRECHTERS STAAN ER VOOR UW KINDEREN. STAAT U ER VOOR HEN.

Om het begeleidersteam uit te breiden zijn we nog opzoek naar 1-2 ouders die op zaterdag de jeugdscheidsrechters willen begeleiden, en feedback geven tijdens en na de wedstrijd.
Als dit iets voor jou is, meld je dan aan via de vrijwilligerscommissie, of spreek 1 van de begeleiders aan. Wij kijken er naar uit om samen te werken en te zorgen dat alle kinderen fijn kunnen sporten.