Kleding

Wedstrijdkleding Hercules

 

Jeugd (kabouters t/m A-jeugd):

Bij een wedstrijd draag je het Herculestenue (blauw broekje en wit shirt). De wedstrijdkleding is binnenkort te bestellen via handbalshop.nl. Wil je eerst Herculeskleding passen, probeer het bij één van je teamgenoten of anders kun je van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur terecht bij Drukkerij Excelsior. Verder heb je goede sportschoenen (geen zwarte zool) en een handbal nodig. Ook dit is te bestellen bij handbalshop.nl en te koop in elke sportzaak. In een sporthal mag je alleen met sportschoenen die binnen gebruikt worden.

Er is geen mogelijkheid om via handbalshop.nl kleding te bestellen met de Ooievaarspas. Dit is alleen mogelijk als je naar de winkel van Xcelsior gaat.

 

Breedtesport (heren 2 t/m heren 5 en dames 3 t/m dames 5):

Het Herculestenue (blauw broekje en wit shirt) is binnenkort te bestellen via handbalshop.nl. Wil je eerst Herculeskleding passen, probeer het bij een van je teamgenoten of anders kun je van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur terecht bij Drukkerij Excelsior. Verder heb je goede sportschoenen (geen zwarte zool) en een handbal nodig. Ook deze zijn te bestellen bij de ledenshop en in elke sportzaak. In een sporthal mag je alleen met sportschoenen die binnen gebruikt worden.

Er is geen mogelijkheid om via handbalshop.nl kleding te bestellen met de Ooievaarspas. Dit is alleen mogelijk als je naar de winkel van Xcelsior gaat.

Selectie B&B Healthcare Hercules dames 1 en 2 en B&B Healthcare WHC/Hercules heren 1 en 2):

De tenues voor de selecties worden begin van het seizoen geïnventariseerd door de manager topsport. Als selectielid hoef je zelf geen kleding aan te schaffen.

 

Rugnummer:

Nieuwe leden kunnen hun rugnummer opvragen bij Boukje Godschalk (0641466853). En geven dit nummer aan bij het bestellen. Bestaande leden die nog geen rugnummer hebben (vanaf de C-jeugd is het verplicht), kunnen het opvragen bij Boukje en laten het dan bedrukken bij Drukkerij Excelsior (niet via de website).


Contactgegevens Drukkerij Excelsior:

Contactgegevens  Xcelsior:

  • A: Weimarstraat 128, 2562 HC Den Haag
  • T: 070 – 365 09 00
  • E: info@xcelsior.nl