Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Morgenavond komen beide teams in actie. Vanaf 19:30 uur beginnen Hercules DMW1 en VELO DMW1 aan hun duel in de Boswijk sporthal. Om 20:00 uur staat in Het Nest in Pijnacker Oliveo DMW1 tegen Hercules DMW2 op de rol.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning konden tijdens Hercules Night II geen vervolg geven aan de uitstekende performance tegen Aalsmeer. Bezoeker PSV verliet met 2 punten en een gulle lach op het gezicht sporthal Boswijk. A.s. zondag reist de selectie naar Cothen voor het duel met de nieuwe nr 5 Fortissimo. Wederom een zeer zware opgave maar in handbal is alles mogelijk.

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier stapten voor de 4e keer op rij winnend van de vloer. Ditmaal was Tachos slachtoffer van de dadendrang van ons vlaggenschip. Na een flitsende 1e 30 minuten leek een grote overwinning in de maak maar enige nonchalance bij de gastheer in het laatste kwart van het aantrekkelijke duel gaf de bezoeker de mogelijkheid nog wat aan de ruime achterstand te doen maar het was gelukkig niet genoeg om de zekere winst nog in gevaar te brengen.

A.s. zaterdag staat de Derby der Derby’s op de agenda. Het verschil tussen runner up Hellas en ons combiteam is 4 punten. Kunnen onze favorieten in het hol van de leeuw voor een stunt zorgen en de kloof verkleinen tot 2 puntjes? Wil je weten hoe dit afloopt, kom dan met z’n allen naar de Laan van Poot en kom die gasten even flink aanmoedigen! Wie weet wat dat allemaal teweeg kan brengen!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.