Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site. Maar ook midweeks wordt er weer gehandbald. DMW1 gaat morgenavond op bezoek bij Velo. Aanvang in Wateringen is 20.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart De Koning kregen bij de opening van het seizoen in Eindhoven een flinke teleurstelling te verwerken. ‘Gelukkig’ was dit pas de eerste van 26 duels dus is er nog alle gelegenheid voor de technische staf en speelsters om te sleutelen aan een goed geoliede ‘machine’.

A.s. zaterdag presenteert de damesselectie zich voor het eerst aan het thuispubliek als het Fortissimo in de Boswijk Arena ontvangt. De bezoekers wonnen hun eerste duel van deze jaargang knap van Quintus 2 dus de mouwen kunnen worden opgestroopt!

De mannen van Zsigmond zijn door de remise tegen Arnhem ook na het 2e duel in de eredivisie nog ongeslagen. Bijna de gehele wedstrijd had de selectie zicht op de volle buit maar de Gelderse bezoekers bleven knap bij en op basis van hun enorme inzet was het punt niet geheel onverdiend.

Voor het 3e duel moet het combiteam zaterdag naar Waalwijk waar Tachos wacht dat na 2 duels nog puntloos is. Titelfavoriet Quintus bleek in het openingsduel te sterk, afgelopen weekend verloor het verrassend van een andere debutant Havas. De Brabanders zullen er derhalve op gebrand zijn om voor eigen publiek te proberen van die hatelijke nul af te komen. Hopelijk heeft de technische staf een perfect strijdplan om de dadendrang van de gastheren te weerstaan.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.