Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De 2 midweekse teams speelden afgelopen dinsdag en hadden wisselend succes. DMW2 was een maatje te klein voor Unitas maar DMW1 wist op bezoek bij Stompwijk wel de volle buit mee naar huis te nemen.

Dames 1 en Heren 1

Zowel de dames als de heren kenden afgelopen weekend in Limburg een slechte beurt. De selectie van Bart de Koning en Richard Rijkens had weinig in te brengen tegen het zeer gedreven BFC en gooide al vrij rap de handdoek in de ring.  A.s. weekend komt DSS in Boswijk op bezoek. De bezoekers hebben tot nog toe 2 punten meer vergaard dan onze dames dat momenteel de ranglijst sluit. Om niet verder achterop te raken, moet er gewonnen worden. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan maar wij hebben er alle vertrouwen in dat de technische staf weer een inventief plan uit de hoge hoed moet kunnen toveren.

Heren 1 verloor onnodig van Lions 2 en de terugreis zal dan ook niet echt aangenaam geweest zijn. Afgelopen dinsdag kreeg het in het bekerduel tegen Quintus 2 de kans om zich te revancheren voor de slechte beurt in Limburg. Het was close maar na 3 nederlagen op rij in de reguliere competitie stapte de selectie van Zsigmond Makay en Mark Baptist winnend van de vloer. Hopelijk geeft deze opsteker de mannen een positieve boost voor het competitieduel a.s. zaterdag in Loosduinen tegen BFC dat momenteel op een knappe 5e plaats bivakkeert. Het combiteam zal optimaal geprepareerd aan de start moeten verschijnen om ook in de competitie weer eens tot een goed resultaat te kunnen komen.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.