Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Morgenavond staat er in sporthal Boswijk weer een Midweek Night op het programma. DMW1 opent de avond tegen Stompwijk’92, aanvang 19.30 uur, meteen gevolgd door DMW2 dat Unitas’63 op bezoek krijgt.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning leken afgelopen weekend op weg naar een nieuwe stunt. In de hoofdstad leidde het bij rust met een doelpunt voorsprong. Jammergenoeg had gastvrouw Westsite het beste tot het laatste bewaard en moest men genoegen nemen met 27-24 nederlaag. Concurrent E&O pakte opnieuw de volle buit en lijkt zich dus precies op tijd veilig te spelen. Het gat met DSS, dat nu de veilige 12e plaats in handen heeft, is 5 punten. Met nog 4 duels voor de boeg, a.s. zaterdag BFC en DSS, De Tukkers en Aalsmeer als laagvliegers nog in het verschiet, is er nog een kleine kans op handhaving maar dan moet alles meezitten en moeten uit deze 4 duels minimaal 6 punten, liefst meer punten worden behaald en wie weet kan men de de degradatie dan net ontlopen. Het is een ienemienie kans maar het kan dus nog steeds. Kom dan ook a.s. zaterdag in groten getale naar Boswijk, leef je lekker uit bij het ontwerpen van een uniek spandoek, laat de pannenkoeken je maar flink smaken, zoek een lekker plekje op de tribune en laat je horen tijdens Hercules Night IV en wie weet inspireert jullie fanatieke aanmoedigingen de meiden op de vloer tot grootse daden !

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier vonden afgelopen weekend in Aalsmeer hun Waterloo. Na de flitsende start van onze favorieten leek men op weg naar het 8ste duel zonder puntverlies. Die wens/hoop werd echter voor rust al de grond in geboord door een ontketend Aalsmeer 2 dat meer en meer de verdediging op orde kreeg terwijl aan de andere kant alle ruimte werd geboden om de snel opgelopen achterstand om te draaien in een 17-15 voorsprong. Natuurlijk trachtten de bezoekers het tij te keren maar de thuisploeg behield het gaatje vrij eenvoudig. Het combiteam knokte voor wat het waard was en 10 minuten voor tijd was het verschil even 2 punten maar na een onbenutte breakout was het Aalsmeer dat de genadeklap gaf en uiteindelijk toch nog met ruim verschil het duel in haar voordeel besliste. Door het verlies is men uitgeschakeld voor een plekje bij de beste 2 van de eredivisie maar met nog een paar interessante duels in het vooruitzicht, behoort een fraaie 3e plaats in het debuutjaar zeker nog tot de mogelijkheden. A.s. zaterdag komt Volendam 2 naar de Boswijk Arena en daar heeft de formatie van Zsigmond nog een sportief appeltje mee te schillen dus wij rekenen op een getergd vlaggenschip dat gaat voor de winst!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.