Het programma voor a.s. weekend staat op de site. Maar ook doordeweeks wordt er weer gehandbald. Morgenavond speelt DMW1 in Poeldijk tegen Velo 2, aanvang in de V.d.Valkhal is 20.00 uur. Een half uurtje later is de Boswijk Arena het strijdtoneel voor DMW2 vs Foreholte 1.

Dames 1 en Heren 1

De dames van a.i. coaches Stefan Verlaan en Martin Bos zijn officieel veilig. Weliswaar kwamen ze tegen Fortissimo net iets te kort maar het verlies van concurrent Bentelo betekent dat de dames ook volgend seizoen opnieuw hun opwachting mogen maken in de eerste divisie. In de slotronde van deze jaargang krijgen ze degradant Bentelo op bezoek. Wij rekenen erop dat de meiden in de laatste Hercules Night van dit seizoen hun fans een fraai slotakkoord kunnen bieden!

De kampioenen van Zsigmond Makay konden hun ongeslagen status in 2019 niet behouden. Opponent Berdos profiteerde optimaal van de offday bij de bezoekers en speelden zich met deze fraaie overwinning ook meteen veilig voor een hernieuwd optreden in de eerste divisie. Zaterdagavond komt Arbo Rotterdam op visite en dat staat vaak garant voor een spetterend avondje handbal. Wij vertrouwen erop dat de mannen hun laatste duel in de eerste divisie met een kampioen waardig optreden zullen afsluiten!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.