Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site. Maar ook midweeks wordt er weer gehandbald waaronder voorronde beker bij de dames. DMW1 ontvangt morgenavond de dames van Hillegom, aanvang aan de Laan van Kans is 19.30 uur. In de voorronde van de landelijke beker bij de dames moet DS1 naar Schiedam waar het Ventura, dat in de 2e divisie uitkomt, moet zien te verslaan. Aanvang in sporthal Willem-Alexander is 20.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning werkten zich afgelopen zaterdag tegen het bezoekende Fortissimo een slag in de rondte maar het was helaas net niet genoeg voor een eerste succesje. Maar ongetwijfeld heeft de technische staf zat aanknopingspunten gezien waarmee men doordeweeks tijdens de training flink aan kan gaan werken.

De dames hebben sowieso een druk en zwaar weekje voor de boeg want zoals al aangekondigd speelt het morgenavond beker en zaterdag moet het naar PCA/Kwiek, dat o.i. als één van de titelkandidaten van dit seizoen kan worden bestempeld getuige de eclatante overwinningen tegen Velo (thuis) en Quintus 2 (uit). Het zal ons niet verbazen dat de Tijenraan sporthal in Raalte tot de nok toe gevuld zal zijn met fans van de ongeslagen koploper. Alle reden voor onze favorieten om voor een daverende verrassing te gaan zorgen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit zeker mogelijk is.

De mannen van Zsigmond vergaten zich afgelopen zaterdag in Waalwijk te belonen met de volle buit. Ruim 50 minuten had men met zeer gedreven spel het initiatief en leek men op een knappe overwinning af te stevenen maar net als tegen Arnhem moest het ook Tachos, dat onder het motto “opgeven is geen optie” bleef knokken voor wat het waard was, in de slotfase toch nog een remise toestaan.

Zaterdag staat de Haagse Handbal Derby ‘WHC/Hercules – Hellas’ in sporthal Loosduinen op het programma. Hier hoeven we niet veel woorden aan vuil te maken. Wij rekenen gewoon op een uitverkocht huis en verwachten minimaal 60 minuten vuurwerk met prachtige staaltjes handbal waar we met z’n allen na afloop tijdens het ‘derby feest’ nog lang over na zullen praten.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.