Het programma voor a.s. weekend staat op de site. In verband met de voorjaarsvakantie, die in deze regio van start gaat, wordt er slechts op zeer kleine schaal gehandbald waaronder 2 midweekse duels. Vanavond reist DMW1 naar Papendrecht voor de ontmoeting met DES’72, aanvang 20.00 uur en DWM2 ontvangt morgenavond in sporthal Boswijk de vrienden van Stompwijk, aanvang 20.30 uur.

Dames 1 en Heren 1

Dames 1 behaalde een knap punt tegen middenmoter Aalsmeer. Lang zag het er naar uit dat ons schietgebedje de volle buit zou opleveren maar Aalsmeer had het beste voor het laatste kwartier bewaard en zo kwamen de teams in een lekkere volle Boswijk Arena een remise overeen. Al met al een prima start voor de tijdelijke coaches Stefan Verlaan en Martin Bos, die na het vertrek van André de Waal en Vincent Lorist de honneurs tot het einde van het seizoen waarnemen. A.s. zaterdag reist het gezelschap naar de hoofdstad voor de confrontatie met Westsite, ook een middenmoter. Hopelijk is dan ook Jennifer de Vreede weer van de partij die als gevolg van een enkelblessure vorige week zaterdag in trainingspak bleef. Als de dames met dezelfde instelling als tegen Aalsmeer op de vloer staan, rekenen we toch op een positief resultaat!

Heren 1 staat na de prima partij tegen Team III op de drempel van de eredivisie. Met 8 punten voorsprong en een positief doelsaldo van heb ik jou daar kan de ploeg van Zsigmond Makay en René  Lier de titel a.s. zaterdag definitief gaan opeisen als het minimaal een punt in Voorschoten weet te pakken. Maar HVV’70, met volop oude bekenden als de gebr. Versluijs, Semmy Stigter, Thijs Ravensbergen en een aantal ex-Hellas spelers, zal zich niet zomaar gewonnen geven. Wij rekenen op een tot de nok toe gevulde Vliethorst en een meeslepende regiokraker … met minimaal dat ene punt voor ons vlaggenschip!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.