Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Voor beide midweek teams staat morgenavond een uitbeurt op het programma. DMW1 gaat op bezoek bij Schipluiden, In de Postkogekohal wordt vanaf 20.00 uur gehandbald. Een half later start in de Willem Alexander sporthal in Schiedam het duel tussen Ventura en DMW2.

Dames 1 en Heren 1

Voor de dames van Richard Rijkens en Bart de Koning lijkt het doek gevallen. Zelf verloor het vrij kansloos tegen hoogvlieger BFC terwijl naaste concurrent DSS knap won in Kwintsheul. Hierdoor is het verschil met de enige overgebleven concurrent De Tukkers 6 punten. Alleen een wonder kan er nog voor zorgen dat ze ontsnappen aan de degradatiedans. Ondanks de prima inzet van de meiden, bleek BFC toch een flink maatje te groot! A.s. zaterdag reist de geplaagde selectie naar Heemskerk voor het duel met DSS dat zich dus nu 3 speelronden voor het einde veilig heeft gespeeld. Wij vertrouwen er toch op dat onze kanjers tot het uiterste zullen gaan om het seizoen nog waardig af te sluiten door in de laatste 3 duels alles op alles te zetten en blijven gaan voor de winst!

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier kregen afgelopen zaterdag de kans op revanche op het 2e van Volendam dat destijds in de heenwedstrijd ons vlaggenschip een stevig lesje voorschotelde in effectief handbal dan wel afronden. Ondanks het matige spel leek de selectie hierin te slagen doch een knap afgeronde aanval vanaf de cirkel van de Volendam aanvaller in de dying seconds gooide alsnog roet in het eten. Opbrengst: een schamel puntje waar toch echt op 2 punten was gerekend ! A.s. zaterdag wacht de heren een lange busreis want in Emmen wacht de huidige nummer 4 E&O dat dus wat plaatsjes is gezakt en de kans op een best of five niet meer in eigen hand heeft. Ook met de ploeg uit Drenthe heeft Zsigmond&Co. nog een appeltje te schillen want thuis werd het begin november van het vorig jaar omver geblazen door een ontketende bezoeker.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.