Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site. Maar ook midweeks wordt er weer gehandbald. DMW1 ontvangt morgenavond op het fraaie Boswijk complex de vrienden van Stompwijk DMW2. Aanvang aan de Laan van Kans 13 is 19.30 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning waren op één treffer van een eerste punt af. Tegen Quintus 2 leek de remise zo goed als in the pocket maar de Heulenaren vertrokken uiteindelijk toch met de volle buit uit de Boswijk Arena. Veel teleurgestelde koppies derhalve maar ook geloof dat de betere tijden eraan zitten te komen. A.s. zaterdag spelen de dames opnieuw in eigen huis en ditmaal is Velo de tegenstander en ook zij staan na 4 duels nog op die hatelijke nul. Wat er ook gebeurt, er worden dit keer punten vergaard. Vraag is alleen of zij deze gaan verdelen (maar daar hebben ze geen van beiden veel aan) of komt er een winnaar uit de strijd die dus de eerste overwinning op z’n palmares mag bijschrijven. Met de steun van een grote schare fans hopen wij natuurlijk dat de punten dit keer toch echt aan de Laan van Kans blijven!

De regioderby tussen Quintus en de mannen van Zsigmond Makay en Mark Baptist ging 3/4 wedstrijd prima gelijk op en wij waren derhalve klaar voor minimaal een punt. De afgekeurde treffer van Tim Frenk die hiermee z’n maatjes sinds lange tijd weer op voorsprong leek te brengen, werd echter geannuleerd. We hebben de beelden op youtube wel 10-tallen keren teruggekeken maar blijven toch flink twijfelen aan de beslissing van de arbitrage maar goed, geen VAR en dus ongeldig. Quintus profiteerde vervolgens rap en liet WHC/Hercules teleurgesteld achter. Na 2 nederlagen hopen we dat de selectie weer de weg van winnen weet te vinden en wie weet is Havas hiervoor de ‘geschikte’ opponent om weer eens winnend van de vloer af te komen maar er mag zeker geen reden van onderschatting zijn want de bezoekers kunnen ook best wat puntjes gebruiken.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.