Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Het is morgenavond weer Hercules Midweek Night. DMW1 opent om 19.30 uur de Night met de ontmoeting tegen Schipluiden. Een uur later ontvangt DMW2 de vrienden van Ventura.

Dames 1 en Heren 1

Zowel de dames als de heren revancheerden zich afgelopen weekend voor de matige vertoningen in Limburg een week eerder. De selectie van Bart de Koning en Richard Rijkens kreeg DSS op bezoek en na wat schermutselingen over en weer kregen onze dames het juiste ritme te pakken en ondanks kranig verweer van de bezoeksters, wist de thuisploeg meer en meer gaatjes in de verdediging van de Heemskerkers te vinden. Aan de andere kant was Micha Verlaan in topvorm en dat brak het verzet van de moedige Noord-Hollanders. Een dikverdiende en ruime overwinning derhalve en dat smaakt natuurlijk naar meer. A.s. weekend staat er weer een verre uitwedstrijd op het programma. Op ruim 2 uur reizen van Boswijk spelen de dames in Albergen tegen het Overijsselse De Tukkers, dat afgelopen weekend van Quintus 2 verloor en tot op heden  1 punt meer heeft vergaard. Hercules zou dus opnieuw uitstekende zaken kunnen doen. Met weer een lange busreis voor de boeg, geeft de technische staf hopelijk alle tijd om een succesvol strijdplan op tafel te leggen.

Na 3 nederlagen op rij heeft Heren 1 eindelijk weer eens de volle buit weten binnen te halen. Het taaie BFC beet sterk van zich af maar het vlaggenschip was dit keer prima bij de les. Er werd hard gewerkt en met sluitpost Stapper in topvorm werd de verkregen voorsprong niet meer uit handen gegeven. Hiermee zit de heenronde voor de mannen van Zsigmond Makay en Mark Baptist erop. A.s. weekend ontvangt het in sporthal Loosduinen het ‘altijd lastige’ Olympia’89, waarvan in de ouverture met 20-26 werd gewonnen. De ploeg uit Oss won afgelopen weekend afgetekend in Almere van die andere promovendus dus het combiteam is gewaarschuwd dat ook a.s. zaterdag weer het onderste uit de kan moet worden gehaald om opnieuw als winnaar uit de strijd te komen. Wij vertrouwen erop dat de technische staf de mannen op scherp zullen krijgen!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.