Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De recreanten komen deze week beiden in actie. DMW2 neemt het a.s. woensdag op tegen Foreholte. In Boswijk wordt vanaf 19.30 gehandbald. DMW1 opent het weekend op vrijdagavond als zij naar Zoetermeer afreizen voor het duel tegen gastvrouw Gemini. Aanvang in de Oosterpoort is 20.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Ook tegen E&O bleek al snel, ondanks alle goede intenties van staf en speelsters, dat het ook voor de eigen fans een kansloze avond zou worden. Het gat met de veilige 12e plaats is nu al 5 punten want ook concurrent Velo wist opnieuw te winnen. A.s. zaterdag reist de selectie naar de kop van Noord-Holland waar het middenmoter ZAP zal treffen. In de heenwedstrijd wist Hercules destijds nog op spectaculaire wijze de 2 punten in Boswijk te houden. Met die gedachte in het achterhoofd, weet men hier misschien de nodige motivatie uit te halen en tot grootse daden te komen! Wij wensen de dames heel veel succes!

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier komen ook komend weekend nog niet in actie maar de voorbereiding op de 2e helft van het seizoen is natuurlijk wel volop aan de gang. Zaterdag 1 februari a.s. hervat het combinatieteam de competitie met een uitduel tegen rode lantaarndrager Havas. Een week later gaat het op bezoek bij Aalsmeer 2. De eerste mogelijkheid om de heren weren in eigen huis te zien spelen is zaterdag 15 februari als Volendam 2 naar Boswijk komt en daar hebben de mannen nog een flink appeltje mee te schillen dus genoeg om naar uit te kijken.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.