Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site. Midweeks handbal bestaat dit keer alleen uit een laatste veldwedstrijd bij de jeugd. DC1 sluit morgenavond de eerste helft van veldseizoen af met een thuiswedstrijd tegen Velo. Aanvang aan de Laan van Kans is 19.15 uur. Het duel staat onder leiding van Jonah Baak.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning kenden een uitstekend weekend. Voor eigen fans wist de keihard werkende formatie middenmoter ZAP op een 24-23 nederlaag te ’trakteren’ en door deze heerlijke opsteker kan het voorzichtig de blik omhoog richten. A.s. zaterdag moet de selectie naar Foreholte waar o.a. Marc Klein, oud-trainer van de Hercules dames, de scepter zwaait. De Voorhoutse formatie, dat na een jaartje eredivisie weer terugkeerde in de 1e divisie, heeft tot op heden 2 punten meer vergaard en bij winst zouden onze favorieten dus prima zaken kunnen doen. Lukt het de technische staf wederom een winnend scenario uit de hoge hoed te toveren?

De mannen van Zsigmond Makay en Mark Baptist werden afgelopen zaterdag volledig onder de voet gelopen door een ontketend Volendam 2 dat in alle opzichten ons combiteam een lesje leerde in een zeer effectief spelletje handbal. Een wedstrijd om weliswaar snel te vergeten maar ook om heel veel lering uit te trekken. ‘Gelukkig’ heeft de selectie een extra week om de koppen eens goed bij elkaar te steken en de puntjes op de juiste i te zetten want over 2 weken komt koploper E&O op bezoek en dan zal er toch echt uit het goede vaatje getapt moeten worden om er weer eens een ouderwetse Hercules Night van te maken!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.