Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De onderlinge strijd tussen de 2 recreatieteams vorige week leverde een kleine overwinning op voor DMW1 (19-17). DMW2 mag een weekje rusten maar DMW1 moet morgenavond weer aan de bak. Onder het kunstlicht van sportcomplex Boswijk ontvangt het Gemini. Aanvang aan de Laan van Kans is 19.30 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Stefan Verlaan hebben het eerste winstpunt binnen. In Heemskerk werd tegen DSS na 60 minuten handbal en 54 treffers de buit netjes verdeeld. A.s. zaterdag ontvangt de damesselectie het Drentse E&O dat 1 punt meer heeft vergaard. Voor eigen publiek (door de verscherpte corona maatregelen helaas maar maximaal 40 fans voor de thuisploeg en 10 voor de bezoekers) gaat de ploeg op jacht naar de 1e overwinning. Hopelijk staat in de sterren geschreven dat het zaterdag wel goed komt voor de wit-blauwen.

De heren van Richard Rijkens en Bart de Koning hebben de eerste overwinning binnen. Na de deceptie een week eerder tegen rivaal Hellas, kreeg men in de eigen Boswijk Arena tegen Arnhem de ideale kans op revanche voor de toch wel onverwachte nederlaag. Na een wat aftastende start en de nodige afspeelfouten, begon de machine van het trainersduo goed op gang te komen. De Gelderse ploeg beet zich in de eerste helft nog vast in de gastheer maar een wervelwind van een kwartier na de thee bracht het combinatieteam rap in veilige haven en kon de eerste zege van het nieuwe seizoen in de statistieken worden verwerkt. A.s. zaterdag reist de formatie naar Oss voor het duel met Dynamico (voorheen Olympia ’89 en DOS’80). Dynamico startte het seizoen uitstekend met een toch wel verrassende zege bij Aalsmeer 2. Ook afgelopen weekend had het voor eigen publiek lang uitzicht op een goed resultaat tegen Hellas. In de slotfase ging het echter toch nog mis. Het moge duidelijk zijn dat WHC/Hercules deze tegenstander absoluut niet mag onderschatten en opperste concentratie van de 1e tot en met de 60ste minuut is vereist voor een goede uitgangspositie.

Ook de overige landelijke teams gaan dit weekend van start. Zie het programma voor alle info en check de websites van de verenigingen v.w.b. de richtlijnen en maatregelen rondom het bezoeken van een duel.

Veel succes en plezier allemaal! 

 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.