Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site. Maar ook midweeks wordt er weer gehandbald. DMW1 reist morgenavond naar Gouda voor de ontmoeting met Vires et Celeritas. Aanvang aan de Calslaan 91 is 20.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning waren ondanks alle goede intenties afgelopen zaterdag kansloos tegen titelkandidaat PCA Kwiek uit Raalte. A.s. zaterdag staat de streekderby tegen Quintus 2 op het programma. De bezoeksters uit Kwintsheul pakten afgelopen weekend de eerste winst door streekgenoot Velo te verslaan, dat net als Hercules ook nog puntloos is en een week later Boswijk aandoet. Hopelijk kan de technische staf een vernuftig plannetje bedenken om de Westlandse opponenten een hakje te zetten waarmee de dames hun eerste succesjes kunnen gaan boeken. Met de steun van een grote schare fans heeft dit zeker kans van slagen dus de komende 2 weken rekenen de meiden op jullie aanwezigheid en aanmoedigingen!

De Haagse Handbal Derby werd een prooi voor Hellas. De mannen van Zsigmond Makay en Mark Baptist knokten 60 minutenlang voor een positief resultaat maar de opponent bleek in bepaalde fases van het zeer sportieve duel net iet slimmer en doortastender. A.s. zaterdag staat er weer een derby op het programma. Dit keer de streekderby in Kwintsheul waar koploper Quintus wacht. Wij verwachten een bomvolle Eekhout Hal en dat moet de selectie des te meer inspireren om alles uit de kast te halen voor het beste resultaat. Wij gaan er weer eens goed voor zitten!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.