Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Morgenavond is er weer midweeks handbal met DMW2 thuis tegen HVOS, aanvang 19.30 uur. Een half uur later gaat in Gouda het duel tussen Vires et Celeritas tegen DMW1 van start.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning kenden een slechte generale voor de absolute kraker in de kelder van de 1e divisie tussen onze sterren en de dames van Aalsmeer. Ondanks alle goede bedoelingen waaronder al op vrijdagmiddag afreizen naar Overijssel waardoor het in alle rust op zaterdag naar de wedstrijd toe kon leven, kreeg men een aardig tikje te verwerken tegen een opponent die voor aanvang slechts 1 puntje meer had vergaard. Zaak is om nu snel de koppies leeg te maken en de focus volledig op het duel tegen de Noord-Hollanders te richten. De opdracht is simpel: winnen! Maar afhankelijk van de uitvoering weten we pas na 60 minuten zuivere speeltijd of de opdracht ook het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Hopelijk weten veel fans de weg naar Boswijk te vinden en kan de selectie dus rekenen op flink wat aanmoedigingen vanaf de tribune.

Heren 1 heeft de 5e zege binnen. Na de fraaie overwinning op het taaie BFC, werd nu Olympia’89 zonder punten terug naar Oss gestuurd. Halverwege de 2e helft leek de magische 40 met gemak gehaald te kunnen worden, maar dat nog niet gedacht hebbende, werd de ene kans na de andere kans om zeep geholpen en kregen de bezoekers aan de andere kant opeens veel te veel ruimte om wat aan de grote achterstand te doen. Zo werd het naar het einde toe nog enigszins spannend maar dat was puur aan het eigen falen te wijten. A.s. zaterdag reist de selectie van Zsigmond en Mark naar Arnhem voor de terugwedstrijd tegen de huidige nummer 7 in de competitie. Het combiteam staat met een iets slechter doelsaldo een plaatsje lager maar heeft wel even veel punten (12). De winnaar van dit duel verstevigt zijn positie in de middenmoot, de verliezer doet pas op de plaats. Destijds in Boswijk leek ons vlaggenschip de zege binnen handbereik te hebben maar na het laatste fluitsignaal werden de punten uiteindelijk broederlijk verdeeld. Kan het team van captain Daan de Koning ook weer eens ‘op locatie’ winnend van de vloer stappen?

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.