Het programma voor a.s. weekend staat op de site. En opnieuw wordt er in verband met de voorjaarsvakantie slechts op zeer kleine schaal gehandbald waaronder 1 midweeks duel.
Morgenavond reist DMW2 naar Voorhout voor de ontmoeting met Foreholte, aanvang 20.00 uur.

Dames 1 en Heren 1
Dames 1 kon afgelopen zaterdag geen vervolg geven aan het sterke optreden tegen Aalsmeer. Westsite bleek in de hoofdstad een paar maatjes te groot. Gelukkig is er niet veel tijd om hier lang bij stil te staan want a.s. zaterdag wacht al weer een volgende finale. Hercules Night III staat op de kalender en dat betekent voor de dames van a.i. coaches Stefan Verlaan en Martin Bos de terugwedstrijd tegen DSS. Destijds in Heemskerk bleven de punten in sporthal De Waterakkers. Tegen de huidige nummer 9 hopen we echter dat er in eigen huis toch zeker kansen liggen voor een remise of wellicht de volle buit. Als ze het kunnen opbrengen om 60 minutenlang te strijden voor elke mm, hebben wij er alle vertrouwen in dat de meiden met een goed resultaat van de vloer afkomen. Maar flink wat steun van de fans zal ook zeker een extra stimulans zijn om tot het uiterste te gaan. De dames rekenen op jullie!

Heren 1 heeft het geflikt. Reeds 3 rondes voor het einde is de titel binnen! Nogmaals proficiat met dit fantastische resultaat, promotie naar de eredivisie. Wat een prestatie van de spelers en de technische staf om in nog geen jaar tijd een team uit 2 verenigingen samen te stellen en dan ook de prima samenwerking meteen te bezegelen met het kampioenschap, petje af! Het zal even omschakelen worden na al het feestgedruis van vorige week maar we vertrouwen er ook op dat de kersverse kampioenen in de Boswijk Arena hun fans willen belonen voor hun steun in de afgelopen periode met een kampioenswaardig optreden tegen DIOS. En na het sportieve gedeelte zal er opnieuw een spetterend feest losbarsten en zullen de kampioenen stuk voor stuk worden gehuldigd. Tot zaterdag!

Veel succes en plezier allemaal!

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.