Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

DMW1 verloor vanavond de regioderby tegen Velo met het kleinst mogelijke verschil (12-11). DMW2 komt vrijdag in actie. In Zoetermeer moet het trachten gastvrouw Gemini te verschalken. Aanvang op Sportpark Oosterpoort is 20.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Stefan Verlaan waren dicht bij een eerste overwinning in het thuisduel tegen het Drentse E&O. Helaas moest de selectie na 60 minuten toch lijdzaam toezien hoe de bezoeksters echter alsnog met de volle buit op zak de terugreis naar Emmen inzetten. A.s. zaterdag gaat men op bezoek bij Aalsmeer. De thuisploeg kwam afgelopen weekend niet in actie als gevolg van een coronabesmetting bij tegenstander VOC DS2. Met de toename aan besmettingen is het per week ook maar afwachten welke wedstrijden nog wel door kunnen gaan. Vooralsnog was er bij het maken van dit stukje content nog niets bekend over het eventueel cancelen van dit duel. Ondanks de wekelijkse onzekerheid van het spelen, is een optimale voorbereiding echter van groot belang, wil de selectie goed voor de dag komen. Helaas moeten de dames door de verscherpte maatregelen van het kabinet het zonder steun van de eigen fans doen maar dat geldt natuurlijk ook voor de thuisploeg. Wij hopen natuurlijk dat Aalsmeer weer een puike livestream aanbiedt zodat we met z’n allen voor de ‘buis’ onze favorieten kunnen aanmoedigen. Heel veel succes dames en technische staf !

De heren van Richard Rijkens en Bart de Koning verslikten zich afgelopen weekend in het Brabantse Dynamico. Ondanks het matige optreden van ons vlaggenschip in de eerste helft waarbij vooral het vele balverlies in het oog sprong, ging het toch met een kleine voorsprong de rust in. De verwachting van het handjevol eigen fans was natuurlijk een beter opererende ploeg in de 2e helft met navenante gunstige scores maar die verwachting kon al snel in de prullenbak. Dynamico profiteerde maximaal van de offday van het combiteam dat in de slotfase nog even aanhaakte maar dat bleek een ‘losse flodder’. A.s. zaterdag krijgen de heren de kans op revanche voor de zwakke uitbeurt want met Lions 2 op het programma moet je optimaal voorbereid zijn en messcherp als je voor de winst wilt gaan. Elke misser wordt bijkans door de Limburgse talenten veelal koelbloedig afgerond. Toch kan een dergelijke tegenstander de selectie natuurlijk precies dat beetje extra motivatie geven om alles uit de kast te halen voor het beste resultaat. Wij rekenen derhalve op een supergetergde groep dat zich wil revancheren voor de misstap vorige week. Helaas geen fans in sporthal Loosduinen die de mannen komen aanmoedigen dus het zal volledig vanuit de groep moeten komen. En dat moet natuurlijk lukken! Ook hier hopen we via livestream en live updates via twitter getuige te kunnen zijn van een topduel in de eredivisie !

Zie het programma voor alle info van de overige wedstrijden en check de websites van de verenigingen v.w.b. de verscherpte richtlijnen en maatregelen.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.