Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Morgenavond staat er weer een ‘Hercules Midweek Night’ op het programma. DMW1 opent de avond met het duel tegen Hillegom, aanvang 19.30 uur. Een uur later sluit DMW2 de ‘Night’ af met het treffen tegen onze vrienden van WHC.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning konden ook in de kop van Noord-Holland geen potten breken tegen gastvrouw ZAP. Het gat met de veilige 12e plaats is ondertussen opgelopen tot 5 punten en met nog slechts 6 wedstrijden voor de boeg, zal het een enorme opgave worden om de degradatiedans te ontspringen. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit en wij vertrouwen erop dat de dames ook in die laatste serie van 6 alles op alles zullen zetten om het haast onmogelijke (toch) mogelijk te maken. Een stunt tegen Foreholte a.s. zaterdag voor eigen publiek zou daar enorm bij kunnen helpen. Met de steun van een vol Boswijk weet je maar nooit wat er voor moois na 60 minuten op het scorebord kan verschijnen dus maak je agenda’s allemaal leeg en zet er slechts 1 afspraak in voor a.s. zaterdag: 19.00 uur Hercules DS1 – Foreholte DS1 ! Wij wensen de dames heel veel succes!

Voor de heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier zit de lange winterstop erop en mogen ze eindelijk weer de wei in. Kan het combiteam de prachtige ongeslagen status van de laatste 6 duels op rij een goed vervolg geven? Om deze intact te houden moet men a.s. zaterdag zien af te rekenen met rode lantaarndrager Havas. Weliswaar heeft de Almeerse selectie uit 16 duels slecht 1 duel winnend weten af te sluiten, dat wil zeker niet zeggen dat zij zich zomaar naar de slachtbank zullen laten leiden. Er mag derhalve absoluut geen sprake van onderschatting zijn want dan kan het ook goed spoken in Almere. Als ons vlaggenschip die prachtige gedeelde 4e plaats minimaal wil behouden en dus in de subtop wil blijven meedraaien, dan moet het echt weer op en top geconcentreerd de wedstrijd benaderen en 60 minuten gas geven. En wie weet wat voor moois er dan nog meer in het vat zit.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.