Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De 2 midweekse teams gaan vanaf deze week ook de zaal in. DMW1 speelt vanavond in en tegen Hillegom. Aanvang in sporthal De Vosse is 21.00 uur. DMW2 komt vrijdag in actie. In sporthal Loosduinen staat de onderlinge ontmoeting met onze vrienden van WHC op de kalender. Ook hier is de aanvang 21.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning konden tegen Foreholte helaas geen vervolg geven aan het goede optreden een week eerder in Boswijk. A.s. weekend staat de eerste, echte, originele Hercules Night op het programma en dat betekent weer een ouderwets avondje Boswijk vol tophandbal en natuurlijk de altijd sfeervolle 3e helft wat dit keer als thema heeft: Jungle Party. Maar voordat er gezellig gefeest kan worden, moeten onze vlaggenschepen eerst flink aan de bak tegen taaie tegenstanders. De dames nemen het op tegen het Amsterdamse Westsite en dat lijkt, gezien de 4e positie op de ranglijst, in goede vorm te zijn. Hopelijk beschikt de technische staf over de nodige info van de bezoekers en kan het op basis van deze gegevens een perfect strijdplan smeden. Wij rekenen op een zeer spannend potje.

De mannen van Zsigmond Makay en Mark Baptist hadden i.v.m de oefeninterlands van de Oranje heren een weekendje ‘vrijaf’. Aan de ene kant wellicht een prettige bijkomstigheid om wat vermoeide en/of (licht) geblesseerde spelers wat rust te geven dan wel gerichter aan hun herstel te werken. Aan de andere kant kan het ook je ritme enigszins verstoren en met koploper E&O als opponent moet dus blijken of het een voordeel of een nadeel is geweest. De Drentse lijstaanvoerder, met oud-Herculied Daniel van der Ham als één van de aanjagers in het team, is tot op heden aan een uitstekend seizoen bezig en heeft ondertussen een gaatje geslagen van 3 punten met onze regiogenoten Quintus en Hellas. Deze 2 concurrenten zijn dus zeker gebaat bij een gunstig resultaat van ons vlaggenschip. De bezoekers zullen echter op en top voorbereid naar de Laan van Kans afreizen dus onze favorieten zullen zelf ook een buitengewone prestatie op de mat moeten leggen om er een geweldig spektakel van te maken. Maar met een volle Boswijk Arena achter zich moeten onze favorieten zeker in staat zijn om in de eerste editie van de Hercules Night van dit seizoen de pannen van het dak te spelen en onafhankelijk van het resultaat kan er nog lang nagebabbeld en gedanst worden tijdens de Jungle Party, meteen na afloop van de hoofdact van de avond!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.