Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De midweekse teams komen deze week weer in actie. DMW1 ontvangt woensdagavond in de Boswijk Arena de vrienden van Vires et Celeritas, aanvang 19.30 uur en DMW2 reist vrijdagavond naar Spijkenisse voor de ontmoeting met HVOS, aanvang in sporthal Olympia is 20.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

En opnieuw was er succes voor de dames van Richard Rijkens en Bart de Koning ! In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen bleef men opnieuw aan de goede kant van de score. Het was ‘close’ maar de overwinning werd gevierd als klein kampioenschapje en waarom ook niet. Zoveel tegenslag gehad gedurende het gehele seizoen en dan toch week in week uit blijven knokken voor het beste resultaat, werkelijk petje af dames ! De laatste klus in de 1e divisie staat voor a.s. zaterdag gepland. De selectie neemt het dan op tegen die andere afdaler, Aalsmeer. Wij vertrouwen erop dat de dames de 1e divisie verlaten met een ‘big bang’ dus kom net als destijds bij de promotiewedstrijd in april 2016 in Waalwijk, dit keer met z’n allen naar Aalsmeer om die meiden een onvergetelijk afscheid van 4 fantastisch jaren battelen op het één na hoogste niveau van Nederland te geven want dat verdienen zij!

Ook voor de heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier stond de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Concurrent Lions 2 kwam op bezoek en daar had men sowieso nog een appeltje mee te schillen maar een overwinning zou het vlaggenschip ook weer in het linkerrijtje plaatsen. En met het oog op The Lucky Seven Cup waarbij 8 teams strijden om 2 rechtstreekse plaatsen in de 1/8 finale van de nationale beker van het volgende seizoen, is de eindrangschikking bepalend voor de indeling van de 2 groepen. De selectie won terecht maar in de spannende slotfase had het toch nog zomaar heel anders kunnen aflopen. In Beek (Limburg) zal men 60 minuten lang gefocust moeten zijn als het de huidige nummer 3, BFC, wil verslaan. BFC moet winnen om nog kans te maken op de ‘Best of Five’ met kampioen Quintus om uit te maken wie rechtstreeks naar de BENE-League te mogen promoveren. Alleen bij een gelijkspel of verlies van E&O, kan BFC hier dus nog aanspraak op maken maar de vraag is of ons combiteam daar aan mee wil werken.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.