Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site. Maar ook midweeks gaat er weer gehandbald worden. DMW1 start morgenavond met een thuiswedstrijd tegen Gemini. Aanvang op het fraaie complex aan de Laan van Kans 13 is 19.30 uur.

Dames 1 en Heren 1

Zoals aangekondigd openen de dames van het nieuwe trainersduo Richard Rijkens en Bart De Koning a.s. zaterdag het seizoen met een uitwedstrijd tegen PSV. Na een intensieve voorbereiding met o.a. oefenduels tegen de Belgische eredivisionist St. Truiden hopen we op een succesvolle start in de eerste divisie. In sporthal De Tempel wordt vanaf 20.30 uur gehandbald.

De mannen van Zsigmond  kenden een sterk debuut op het hoogste podium van Nederland. Medepromovendus Olympia ’89/DOS’80 had geen antwoord op het super geconcentreerd spelende combinatieteam en de overwinning was dan ook dubbel en dwars verdiend.

A.s. zaterdag ontvangt de selectie één van de favorieten voor de titel, DFS Arnhem, dat in de ouverture afrekende met die andere promovendus Havas. Een geduchte tegenstander derhalve die al jaren in de subtop van de eredivisie meedraait maar wellicht dit seizoen een gooi wil doen naar de titel. Voor Stefan Stapper & Co. mogelijk een serieuze eerste test of het dit seizoen een woordje mee kan spreken.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.