Het programma voor het eerste weekend van 2020 staat nu op de site.

Midweeks handbal

De recreanten zetten de competitie voort op woensdag 8 januari 2020.

Dames 1 en Heren 1

In het laatste duel van 2019 namen de dames van Richard Rijkens en Bart de Koning het op tegen de ongeslagen en ongenaakbare koploper PCA Kwiek uit Raalte. Een stunt zat er helaas niet in maar de zwaar gehavende selectie hield de schade wel beperkt tot een ‘dragelijke’ 22-35 nederlaag. A.s. zondag, in het eerste weekend van 2020, staat al meteen de regiokraker tegen Quintus 2 op het programma. Om onderin wat lucht te krijgen zou een overwinning op de Westlandse selectie wel zeer goed van pas komen. Maar dan moet ook alles kloppen en lukken bij onze favorieten want Quintus ‘uit’ is en blijft altijd lastig! De dames kunnen derhalve best wel wat aanmoedigingen gebruiken dus kom met z’n allen naar Kwintsheul en hopelijk met de 2 punten in de tas kunnen we dan snel terug naar Boswijk voor de nieuwjaarsreceptie. Wij wensen de dames heel veel succes!

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier sloten 2019 af met een ‘Big Bang’! In een volle Boswijk Arena wist het koploper Quintus in de slotseconde te kloppen. De vurige wens op een spetterende finale van 2019 kwam volledig uit waarmee het combiteam zich stevig in de subtop nestelde op een knappe, gedeelde 4e plaats, op slechts 3 punten van Quintus, dat nu ook weer de hete adem van E&O en Hellas in de nek voelt. Ons vlaggenschip heeft door het EK bij de mannen een maandje rust want de eredivisie wordt pas in het weekend van 1 en 2 februari 2020 weer opgepakt.

Veel succes en plezier allemaal en een fijne en veilige jaarwisseling! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.