Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Zowel DMW1 als DMW2 komen morgenavond op het eigen Boswijk complex in actie. DMW2 opent de avond tegen VELO, aanvang 19.30 uur.  Een uur later sluit DMW1 de avond af tegen SOS-Kwieksport.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Stefan Verlaan lieten tegen Aalsmeer afgelopen zaterdag de kans op minimaal een punt liggen. De opgelopen achterstand bij rust werd met keihard werken zo goed als weggepoetst en bij 29-28, balbezit en nog een minuut speeltijd leek een remise aanstaande. Helaas ging de allesbeslissende aanval al snel mis in de opbouw en de thuisploeg profiteerde optimaal via de break-out. Kans verkeken en dus zonder punten weer terug naar Den Haag! Op naar de volgende uitdaging, ware het niet dat het thuisduel voor a.s. zaterdag op verzoek  van bezoekster VZV 2 is uitgesteld en dat heeft natuurlijk alles te maken met corona.

Het gehele programma van de eredivisie werd afgelopen zaterdag vanwege coronaperikelen gecanceld en in hetzelfde weekend werd ook al bekend gemaakt dat het duel voor a.s. zaterdag tegen GHV in Goirle om dezelfde redenen is uitgesteld! Eerst mogelijke actie voor de selectie van Richard Rijkens en Bart de Koning staat nu gepland voor dinsdag 13 oktober als de 2e voorronde van de landelijke beker op het programma staat. Het duel tegen DIOS in de ballonhal in Den Hoorn begint om 20.00 uur.

Zie het programma voor alle info van de overige wedstrijden en check de websites van de verenigingen v.w.b. de verscherpte richtlijnen en maatregelen.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.