Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Ook midweeks staan er weer 2 aantrekkelijke duels op de rol. DMW2 reist morgenavond naar Berkel en Rodenrijs voor de ontmoeting met TOGB, aanvang 20.00 uur. DMW1 opent vrijdagavond het weekend met een duel tegen Gemini. In Zoetermeer wordt vanaf 21.00 uur gehandbald.

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning stuntten afgelopen weekend met een zeer knappe remise tegen subtopper Foreholte. Hiermee heeft men het gat met de veilige 12e plaats enigszins kunnen verkleinen. Met nog 5 duels te gaan is het verschil met E&O 4 punten en DSS 5 punten. A.s. zaterdag staat er wederom een subtopper als opponent op de agenda. In de hoofdstad moeten onze favorieten proberen Westsite op het verkeerde been te zetten. Lukt het de technische staf om opnieuw een succesvol plannetje te smeden wat hopelijk weer de broodnodige punten zou kunnen opleveren. De uitstekende performance tegen de Voorhoutse formatie moet het zelfvertrouwen iig een flinke boost hebben gegeven. Wij zien zeker winstkansen en wensen de dames heel veel succes!

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier hebben zoals mocht worden verwacht van de nummer laatst Havas gewonnen maar dat ging niet geheel van een leien dakje. Een flink uitgedunde selectie moest alle zeilen bijzetten om de rode lantaarndrager op de knieën te krijgen. In de slotfase ging het lampje langzaam uit bij de thuisploeg en het combiteam profiteerde maximaal en pakte hiermee voor de 7e maal op rij de volle winst en de gedeelde 3e plaats op de ranglijst. A.s. zaterdag staat er wederom een uitduel op het programma. In sporthal Bloemhof wacht het opleidingsteam van Aalsmeer dat tot op heden slechts 2 punten minder bijeen sprokkelde. Om mee te blijven doen in de strijd om de bovenste 2 plaatsen, moet er gewonnen worden. Bij een nederlaag of remise, valt men zeker af voor het sportieve toetje na de reguliere competitie. Lukt het de formatie van Zsigmond&Co. de ongeslagen reeks met minimaal een week te verlengen?

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.