Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De recreanten komen deze week niet in actie. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met die Heilige uit Spanje, die 5 december hopelijk weer vele kinderen gaat verrassen  !

Dames 1 en Heren 1

De afgelopen dagen hebben zowel de speelsters als de technische staf van de Hercules Damesselectie zich aan de fans voorgesteld. Vlak voor het duel tegen Aalsmeer van afgelopen zaterdag konden we dan ook eindelijk de interviews met Richard Rijkens en Bart de Koning met jullie delen en mogelijk heeft hun ‘presentatie’ de selectie op scherp gezet want de ‘kelderkraker’ tegen Aalsmeer werd met duidelijke cijfers gewonnen waardoor het ook meteen een kleine stijging op de ranglijst maakte. Voor even geeft dit een leuk beeld maar er is geen enkele reden tot achterover leunen want de concurrentie volgt op minieme afstand. A.s. zaterdag staat Hercules Night II op het programma waarin de dames het moeten opnemen tegen PSV en dat wordt weer een flinke kluif want die presteren dit seizoen tot op heden uitstekend. Met een huidige 5e plaats zullen onze favorieten in topvorm moeten zijn om een positief resultaat in de wacht te slepen. Wij gaan er weer eens goed voor zitten en hopen vele fans met ons!

Ook de heren deden goede zaken afgelopen weekend. In het hol van de leeuw werd in sporthal Rijkerswoerd gastheer Arnhem in de slotseconde verslagen waardoor de ploeg van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier ondertussen het fraaie puntentotaal van 14 bij elkaar heeft vergaard met een knappe 7e stek als beloning. A.s. zaterdag ontvangt het vlaggenschip in sporthal Boswijk het Waalwijkse Tachos dat destijds in de heenwedstrijd in de slotfase nog een punt uit het vuur wist te slepen. Het combiteam stapte toen teleurgesteld van het veld, wetende eigenlijk een punt verloren te hebben. Hopelijk lukt het Captain Daan & Co. de puike prestatie in Gelderland nog eens over te doen maar dan voor de thuisfans in de Boswijk Arena. Deze mannen verdienen ook zeker een zeer grote schare fans en wij verwachten dan ook tijdens de 2e editie van de Hercules Night een bomvolle sporthal en na afloop een megagezellige 3e helft vol blije gezichten, wetende dat de hoofdrolspelers van de avond er weer een waar handbalspektakel van hebben gemaakt. Tot zaterdag, afgesproken!?

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.