Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De recreanten hebben hun eerste duel van 2020 erop zitten. DMW2 verloor vanavond in eigen huis met 8-19 van Quintus DMW1. In Voorhout versloeg DMW1 gastvrouw Foreholte met 16-22. Morgenavond barst ook weer de strijd om de Jan Alma Cup los. DS2 neemt het in de eerste ronde op tegen Quintus DS3. In Kwintsheul wordt vanaf 20.30 uur gebekerd!

Dames 1 en Heren 1

De dames van Richard Rijkens en Bart de Koning hadden in het eerste duel van 2020 weinig in de pap te brokkelen tegen het makkelijk scorende Quintus DS2. Een wedstrijd derhalve om snel te vergeten doch natuurlijk wel om lering uit te trekken voor het cruciale duel van a.s. zaterdag in Wateringen waar concurrent Velo wacht. De Wateringse selectie staat momenteel op de 13e plaats met slechts 1 puntje minder dan ons vlaggenschip. Verlies betekent dat Hercules toch echt in zwaar weer komt, een overwinning, op wat voor manier dan ook, zou weer even wat lucht kunnen geven om de ‘veilige’ 12e plek in bezit te houden. Wij rekenen op een spetterende regiokraker waarbij we natuurlijk ook hopen op een gunstig resultaat voor onze dames. Kom die keihard knokkende Kanjers aanmoedigen want zij kunnen best wel wat steun gebruiken! Wij wensen de dames heel veel succes!

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier hebben voorlopig nog geen competitieverplichtingen. Vanaf morgen start het EK met het Nederlands Heren Handbalteam tegen Duitsland (vanaf 18.05 bij Ziggo, kanaal 13).

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.