Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

Ook voor de midweekse teams gaat de buitencompetitie van start. DMW2 speelde gisteravond bij SOS-Kwieksport en kende een uitstekende start dankzij een 9-14 overwinning.

Dames 1 en Heren 1

Na een intensieve voorbereiding mogen ook onze vlaggenschepen komend weekend voor het ‘echie’ aan de bak. DS1 opent zaterdagavond thuis tegen Westsite, aanvang 20.40 uur. De selectie van trainer/coach Stefan Verlaan heeft een flinke metamorfose ondergaan want een aantal vaste waarden heeft de schoenen aan de wilgen gehangen (o.a. Rianne Meeuwisse, Kimberley Swikker, Tessa Wielenga en Miranda Hensbroek). Daarentegen zijn er ook weer speelsters op het oude nest teruggekeerd waaronder Jennifer de Vreede en Diora Scheepmaker. En heeft Stefan versterking mogen verwelkomen van speelsters van o.a. Gemini en United Breda.

De selectie van Heren 1 is nagenoeg gelijk aan vorig seizoen. Een paar spelers hebben zich bij de concurrentie aangesloten maar daarvoor in de plaats mocht het trainersduo Rijkens & De Koning Jari van de Moosdijk als nieuwe aanwinst presenteren, kwam talent Koen Houdijk over uit de jeugd en hebben de ervaren rotten Jorik Lommen en Ramon Meijer zich ook weer beschikbaar gesteld voor de selectie van 2020/2021. Zonder de steun van veel fans moet het combiteam a.s. zaterdag aan de Laan van Poot proberen de stunt van vorig seizoen te herhalen. Het eerste weekend beloofd dus al meteen flink wat vuurwerk te gaan opleveren.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.