Voorzitter Martin Swikker benoemde het al even in zijn stukje content met betrekking tot de opening van een nieuw seizoen: Op 8 oktober a.s. staat de eerste Hercules Night op het programma en dat belooft niet alleen sportief gezien een enorm spektakel te worden met zowel onze oudste talenten van WHC-Hercules alsook de selectie van Wesley Hage & Nick Masmeijer  in actie tegen onze vrienden van Quintus. 2 topderby’s op 1 avond!

Maar er is meer want het wordt meteen gecombineerd met een fantastisch openingsfeest waarbij van jong tot oud is uitgenodigd en we vanaf 15.30 uur die zaterdag aftrappen met diverse leuke activiteiten voor de jeugd als opwarmer richting de 2 hoofdgerechten van de avond. Daar moet je natuurlijk allemaal bij zijn! Om dit absoluut niet te kunnen vergeten, heeft onze creatief brein Teun de Hoog een fraaie “Save the date” poster ontworpen.

Dus plak ‘m meteen op je koelkast of in je digitale agenda zodat je deze zaterdag absoluut niet kan vergeten en je kunt gaan genieten van een heerlijk middagje en/of avondje Hercules.

PS als je een bijdrage kunt leveren in tijd op 8 oktober, meld je dan even aan bij de vrijwilligerscommissie. We zijn nog hard op zoek naar handen achter de bar vanaf 18 uur ‘s avonds.

Tot 8 oktober !