Zaterdag 8 oktober jl. startten we het nieuwe seizoen met een flitsende opening tijdens de eerste Hercules Night van deze jaargang.

In de namiddag werd afgetrapt met leuke activiteiten voor onze jeugd. De kinderen vermaakten zich weer als vanouds op de uitdagende springkussens van onze zeer trouwe sponsor set in motion/TimTom en na al het spring ‘geweld’, kon men zich helemaal creatief laten gaan tijdens het ontwerpen van ludieke spandoeken die vervolgens in de sporthal aan de muren werden bevestigd ter morele ondersteuning van de Heren A-jeugd en de Herenselectie.

Al dat gespring en creatief denken en ontwerpen kost natuurlijk enorm veel energie en daarom hadden diverse ouders zich beschikbaar gesteld om de hongerige jeugd overheerlijke pannenkoeken voor te schotelen en geloof ons op ons woord: de pannenkoeken gingen erin als koek.

Met goed gevulde buikjes zat de complete jeugd om 19.00 uur sharp klaar voor het eerste duel van de avond: De heren A-jeugd tegen de leeftijdgenoten van Quintus. Helaas bleek de Heulse jeugd dit keer te sterk maar het vlaggenschip, dat de Hercules Night mocht afsluiten, zorgde er met een geweldige pot handbal voor dat de opening van het seizoen voor de jeugd een groot succes werd!