De WHC-Hercules selectie van Wesley Hage en Nick Masmeijer wordt momenteel klaargestoomd voor weer een nieuw, lang en zwaar seizoen. Over 2 weken (zaterdag 10 september) staat de 1e ronde op het programma waarbij de heren het in sporthal Loosduinen opnemen tegen de selectie van DFS Arnhem/UDI 1896.

Trainer/coach Wesley Hage: “We zitten inmiddels alweer in week 3 van de voorbereiding. Als staf zijn we erg tevreden over de totale inzet en arbeid die wordt gegeven op de trainingen. Afgelopen weekend werd in Arnhem geoefend tegen DFS Arnhem en E&O.

De start tegen E&O was wat onwennig maar wel met een prima spelopvatting. Wel vergaten we ons zelf te belonen door de gecreëerde, open kansen niet te benutten. Ook tegen Arnhem was het in fases wat rommelig, maar wellicht is dit nog te wijten aan het ontbreken van ritme. Maar complimenten voor de ploeg die bewust bezig was met de thema’s die we hebben behandeld. En daarin hebben we voor nu een mooie stap gemaakt en kijken we met elkaar uit naar de volgende wedstrijden!”

Vandaag en morgen is een selectie te gast bij het Duitse Mülheim, in de buurt van Koblenz, waarbij het gaat strijden om de Krombacher Cup. Op vrijdag staat één wedstrijd gepland en zaterdag komt het Haagse combinatieteam 2x in actie. Een selectie van 21 man/vrouw inclusief begeleiding is nu onderweg naar onze Oosterburen.

De opleidingsploeg van Esmee Martens reist zaterdag  naar de Bloemhof in Aalsmeer waar Aalsmeer 3 de sparringpartner is. Op zondag staat voor dezelfde ploeg een trial op het programma in Pijnacker waar Roda en Oliveo de opponenten zijn. Al met al een actief weekend voor de gehele selectie waarin we weer meters zullen gaan maken.

Dinsdag 30 augustus a.s. wordt de voorbereiding vervolgd  met een oefenwedstrijd tegen en bij EHC, aanvang 20.00 uur. De Heren A-jeugd maken hun opwachting om 18.30 uur tegen EHC 2.

Wellicht voor de fans een leuk moment om onze mannen in actie te zien zo midden in de voorbereiding!