Precies een week geleden werd onder bijna gelijke weersomstandigheden als vandaag (volop zon maar wel een paar graden lager) de jaarlijkse sponsorloop, waarbij het sponsorgeld weer ten goede komt van het Herculeskamp, en HTA VII georganiseerd.

Na de sponsorloop ging het op ons Boswijk complex verder met alweer de 7e editie van de Hercules Trainings Academie (HTA), op geweldige wijze georganiseerd door onze eigen dames- en herenselectie. Een parkoers met diverse spellen/opdrachten en aan het einde van de middag het vermaak op diverse luchtkussen spektakels, gesponsord door TimTom attractieverhuur.
Weer een fantastische middag die Hercules jeugd en selectie verbindt (zie foto’s en het korte filmpje) en ongetwijfeld ook volgende seizoen weer als afsluiting op de agenda zal pronken.

Het was trouwens ook de middag waarop de geupdate flyer ‘Word Vriend van Hercules‘ werd gepresenteerd en uitgedeeld. Wij hopen met deze actie weer een aantal nieuwe ‘Vrienden’ te mogen verwelkomen. Heb je dit toevallig gemist en/of was je er niet bij, maar ben je enthousiast om Hercules op deze wijze financieel te steunen, dan kan je ‘m gewoon hier downloaden en meld je vandaag meteen even aan via marketingcommissie@hercules-handbal.nl.

Alvast dank namens alle leden en huidige ‘Vrienden van Hercules’.