Onze oudste herenjeugd neemt van donderdag 9 april 2020 – maandag 13 april 2020 deel aan de ‘PRAGUE HANDBALL CUP 2020’, een ijzersterk bezet internationaal toernooi in Praag. Na de geweldige ervaring van vorig jaar smaakt dit natuurlijk naar meer en dat betekent dat deze jaargang beide HA-teams naar Tsjechië zullen afreizen. Naast de enorme organisatorische klus, kent dit aantrekkelijke tripje natuurlijk ook een flink prijskaartje.

Dit is natuurlijk een unieke kans om als 2 kleine clubs uit Nederland in het buitenland een beetje in de spotlights te komen. Sportief gezien zullen de ‘acteurs’ zich gedegen voorbereiden op dit megasterke toernooi want ook hier zullen ze het hoogste nastreven. Wat zou het dan fantastisch zijn als de selectieteams in een speciaal toernooi shirt kunnen uitkomen met daarop jouw naam en/of logo van jouw onderneming.

Wij hebben de sponsors van WHC en Hercules reeds via email benaderd om deze actie met een financiële injectie te steunen maar het kan best zijn dat onder onze leden ook geïnteresseerden zijn die een werkgever hebben of kennen die op deze ludieke wijze ook best wat reclame willen ‘kopen’ voor hun onderneming. Mail dan naar  algemenezaken@whc-denhaag.nl of neem contact op met Petra Wit, 06-18304431.

Namens de spelers van de deelnemende teams, alvast dank voor jullie bijdrage.

De eerste sponsor is trouwens al binnen! Ed Mouton, vestigingsmanager van Zeeuw & Zeeuw, Renault dealer van de vestiging Delft heeft reeds € 100,00 toegezegd, waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Wie volgt?