Beste leden, ouders en supporters,

Nu alle maatregelen er zo goed als af zijn kunnen we weer als vanouds naar de club toe. Wedstrijden kijken, gezellig een drankje doen na afloop of een lekker bakkie koffie voor de wedstrijd nuttigen.

We hebben als bestuur dit stuk van het verenigingsleven het meeste gemist in de periodes met alle beperkingen die er waren. We zijn volop bezig om weer op volle kracht op te starten, dat gaat niet helemaal vlekkeloos, de commissies hebben grote uitdagingen om de gaten in de planning op te vullen. Er zijn gelukkig veel nieuwe vrijwilligers maar vooral in de bezetting van de kantine hebben we nog wat hulp nodig. Dus wil je daar bij helpen, geef dit dan door aan de vrijwilligers commissie.

Bij alle wedstrijden is weer volop publiek welkom dus kom onze teams vooral weer aanmoedigen. Voor de fans van onze topsport teams er komen nog een paar flitsende Hercules Nights aan. Daar kunnen we weer ouderwets dat Hercules gevoel terug vinden. Ik hoop dat we ook weer wat leuke activiteiten kunnen verzinnen om weer eens ouderwets een feestje met elkaar te vinden.

Blijf de site en de sociale media volgen om te weten waar je bij wilt zijn.

We hopen jullie weer in groten getale op Boswijk te zien!

Het Bestuur van Hercules


Hercules Night Boswijk HS1 DS1 HS2 HAJ
5-mrt DSS Volendam
19-mrt PSV DIOS
Hercules Night 9-apr Houten VOC
16-apr Tukkers
30-apr ZAP
Hercules Night 14-mei Arnhem Aalsmeer
Hercules Night 28-mei Tachos E&O
11-jun VZV