We zitten inmiddels twee weken voor de start van de competitie. Een goed moment om met elkaar de puntjes op de i te zetten in Duitsland. Afgelopen vrijdag vertrokken we richting Mulheim voor de ‘Krombacher Rhein-Mossel-Cup. 3 mooie wedstrijden stonden voor ons op het programma. Wij werden bij aankomst hartelijk ontvangen en na een goed verzorgde maaltijd konden we richting de sporthal.

De eerste tegenstander was TV 1905 Mülheim U23. Een frisse jonge ploeg. We speelden zelf in veel verschillende combinaties qua team waarin veel mooie en goede dingen gezien zijn en wat hoop bood voor de rest van het toernooi. Deze wedstrijd sloten we winnend af. Na de eerste helft van de wedstrijd van de opponent van de dag erna gezien te hebben zijn, we terug gegaan naar ons hotel. Hier hebben we gezellig nog een drankje gedaan met elkaar. Altijd goed voor de teambuilding!

De volgende dag na het ontbijt en de ochtendwandeling werd het tijd om weer richting de sporthal te gaan voor het 2e duel van het toernooi. HC Koblenz was een stuk fysieker dan onze tegenstander de dag ervoor. Door snel combinatiespel wisten we ook deze ploeg de baas te blijven. Een knappe prestatie, omdat ook in deze wedstrijd veel combinaties en tactieken uitgeprobeerd werden.

Voor de laatste wedstrijd hebben we weer mogen genieten van een uitgebreide lunch waarna we ons klaar konden maken voor de laatste wedstrijd. TV 1905 Mülheim was een tegenstander van formaat. We hebben ze goed tegenstand kunnen bieden, alleen sloeg de vermoeidheid een beetje toe waardoor de scherpte er aan het eind af was. Deze wedstrijd hebben we dan ook niet kunnen omzetten in winst.

Al met al een mooi toernooi waarin we veel goede dingen hebben laten zien en waarin weer stappen zijn gemaakt. De puntjes staan nu zo goed als op de i en vandaag gaan wij daar weer verder mee met een oefenwedstrijd uit bij EHC (40-34 verlies) en a.s. weekend wordt nog een trial gespeeld bij Houten met de organisator en Aristos als opponenten!

10 september a.s. moeten de mannen klaar zijn voor de seizoensopening in sporthal Loosduinen tegen DFS Arnhem!

We gaan aftellen!!!