Vanavond stond Hercules Night III op het programma maar die hatelijke  “c” gooit al tijden roet in het eten en dus wederom ook voor de 2 duels in de Boswijk sporthal. Gelukkig hebben we een paar kanjers die er dan iig voor willen zorgen dat we de actie vanuit onze comfortabele stoel thuis kunnen volgen.

De dames gaan er in hun laatste duel voor de gedwongen stop tot tenminste 19 december a.s. werkelijk echt alles aan doen om het eerste punt maar natuurlijk nog liever de eerste, volle winst in de wacht te slepen. Moedig ze vanavond nog maar eens flink aan en dat kan ook door een berichtje achter te laten tijdens de livestream.

De herenselectie neemt het aansluitend op tegen Havas uit Almere. Er geldt trouwens een uitzondering voor de teams die uitkomen in de topsport. Binnen de handbalsport zijn dit de teams uitkomend in de BENE-League en de Eredivisie. Deze teams vallen buiten de beperkende maatregelen en mogen blijven trainen en wedstrijden spelen in de avonduren. Dit betekent derhalve dat de mannen van Richard Rijkens en Bart de Koning ook de komende weken in actie zullen komen. Voor de landelijke bekercompetitie zullen de speelrondes centraal verplaatst worden (HS1 stond gepland voor 16 december tegen Houten 2). Verdere informatie volgt later.

Wij wensen alle acteurs, scheidsrechters, technische staf en volgers een hele spannende en sportieve avond toe!

En als je kijkt, scan dan ook even de QR-code die tijdens de livestream in beeld verschijnt. Alle financiële steun, hoe klein dan ook, is meegenomen voor de club.

p.s. op de fraaie banners staat per abuis 27/10/2021. Dit had natuurlijk 27/11/2021 moeten zijn maar wees gerust, het zijn de correcte linkjes.