Update 15 augustus 2023:

  • De aanvangstijd van het oefenduel tegen DFS Arnhem, vanavond in sporthal Rijkerswoerd, is verplaatst naar 21.00 uur  (zie ook aangepaste schema onder).

****************************************************************************************************

De heren van Wesley Hage en Nick Masmeijer zijn sinds deze week met de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen.

Naast de nodige uurtjes in het krachthonk, wordt natuurlijk ook keihard aan de conditie gewerkt om klaar te zijn op een lang en zwaar seizoen.

Tijdens de oefencampagne staan leuke duels op het programma. Op dinsdag 8 augustus start de selectie deze serie ’testmatches’ met een uitduel bij DFS Arnhem (zie update boven).  A.s. zondag (13 augustus) staat een trial op het programma als in de Hellashal tegen de gastheer en Volendam 2 wordt geoefend.

Een weekend later (18 en 19 augustus a.s.) wordt op Boswijk een trainingskamp belegd met op vrijdagavond een oefenduel tegen Tachos en op zaterdagavond wordt er geoefend tegen EHC en Aalsmeer 2.

Een week later vertrekt de selectie op vrijdag 25 augustus naar Mulheim in Duitsland voor een internationaal toernooi. Vrijdagavond moet er meteen worden aangetreden en op zaterdag volgen nog 2 duels (zie ook onderstaand schema, data en tijden o.v.b.).

 

start competitie

Het combinatieteam start de competitie op zaterdag 2 september a.s. met een thuisduel tegen het opleidingsteam van Bevo. Een week later staat al meteen de eerste ‘derby der derby’s’ in de Hellashal op het programma. Beide duels starten om 20.00 uur.

Via social media en de website zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden van de diverse oefenduels dus volg ons gewoon via facebook en instagram en mis niets van alle actie van je favorieten!


Hercules facebook

insta Hercules

insta WHC/Hercules