Sportcoördinator Wesley Hage: “De verenigingen hebben een project aanvraag gedaan waarin zij graag ondersteuning zouden zien van een sportcoördinator. Wij gaan vanuit onze ervaringen proberen de verenigingen dusdanig te ondersteunen/begeleiden dat we er samen voor kunnen zorgen dat de verenigingen in zijn gehele breedte zal ontwikkelen. Waardoor het voor elk lid binnen een vereniging een plek wordt waarin iedereen zich thuis voelt.


Missie
Wij – de medewerkers van WSDH – zijn de sportprofessionals voor de pleinen en buurten in Den Haag, haar sportverenigingen en het onderwijs in de stad, die elke Hagenaar inspireert om te sporten en te bewegen!

Visie
WSDH draagt actief bij aan het vergroten van de duurzame sport- en beweegdeelname in Den Haag, door haar professionaliteit, kwaliteit en ervaring integraal in te zetten. Zo ontstaat een gevarieerd aanbod van sport- en beweegactiviteiten en een sportinfrastructuur die alle Hagenaars de gelegenheid beidt om te sporten en bewegen. Het geheel van activiteiten draagt bij een positieve en gezonde leefstijl.

Bron: WSDH


klik op het logo voor het voorstelrondje van de sportcoördinatoren