Als Hercules zijn we erg blij met de bijdrage van onze vrijwilligers, we roepen dat zo vaak als we kunnen. Gelukkig horen we ook terug dat ze het graag doen en er veel plezier uit halen. Dat is de win win situatie die we graag nastreven.

Bij de club kunnen we gelukkig rekenen op een grote groep vrijwilligers die met elkaar de schouders eronder zetten om het kleine bedrijfje, wat Hercules inmiddels is geworden, goed te laten werken.

Hebben we dan genoeg vrijwilligers? Nee helaas niet, er zijn nog genoeg klussen waar we kandidaten voor zoeken.

Maar ik snap niks van handballen, dan heb je toch niks aan mij? Dat is zeker niet waar, er zijn genoeg taken die geen kennis van handbal vragen.

Ik wil wel helpen maar heb niet zo veel tijd, hebben jullie dan daarvoor iets wat past? Natuurlijk passen we daar de inzet op aan.

We zien wel als bestuur dat het drukke leven als werknemer, ondernemer, sporter, vader, moeder, student enzovoort al heel veel tijd opslokt. Wat daarnaast overblijft helemaal besteden aan Hercules is niet voor iedereen weggelegd.

Met de insteek “wat past er wel?” gaan we als bestuur van Hercules graag het gesprek met jullie aan om met elkaar te onderzoeken wat de mogelijkheden dan wel zijn.

De komende weken ga je ons zeker tegenkomen op de club en denk dan vooral met ons mee wat er wel lukt.

Het Bestuur