Een mooi bericht vanuit de technische commissie en de trainers en coaches van de jeugdteams. Door de strenge corona maatregelen kunnen we voorlopig niet meer zo actief trainen als we gewend waren. De TC heeft samen met de trainers er voor gekozen om ondanks alles een toch nog zo goed mogelijk programma voor jullie (de jeugd) aan te bieden. We willen jullie zo veel als mogelijk aan de club verbonden houden en je lekker in beweging brengen.

Doordeweeks en in de weekenden zoeken we de momenten dat de teams veilig en verantwoord kunnen trainen. En ja er mag best hard getraind worden, dat is goed voor de weerstand die we hard nodig hebben. Naast specifieke handbal oefeningen is er ook aandacht voor loopscholing, coördinatie, fysieke onderdelen en leuke spelvormen. We gebruiken deze tijd dan ook om jullie motorisch verder te ontwikkelen. Wat we dadelijk weer positief terug gaan zien op het handbalveld!

Het is erg leuk om te zien dat we als trainers en de TC in kansen denken en er samen met jullie het beste ervan proberen te maken in deze toch wat gekke tijd. Doe dus vooral mee en houd wel rekening met elkaar en de regels die er zijn.

Al die blije gezichten en de 100% inzet en het harde werken geven aan dat we op de goede weg zijn en dat jullie er zin in hebben. We laten ons niet zo maar klein krijgen we gaan weer lekker met elkaar aan de slag!

Zodra er weer meer mogelijk is, dan betrekken we ook de senioren hierbij en breiden we het aanbod verder uit.

Veel sportplezier.

De TC en de trainers