update 15:40 uur:

EHC heeft net formeel uitstel aangevraagd voor de derby tegen ons heren combinatieteam i.v.m. een te kleine selectie als gevolg van coronabesmettingen en ook het voorprogramma met de dames van trainer/coach Stefan Verlaan tegen De Tukkers is zojuist afgelast dus helaas geen Hercules Night a.s. zaterdag.


 

Beste leden, ouders en supporters,

We mogen weer!! Het kabinet heeft de sport weer meer ruimte gegeven. De competities gaan weer starten en er mag weer publiek bij de wedstrijden. Ook de kantine mag weer open. De versoepelingen gaan onmiddellijk in en dat is best snel om alles weer georganiseerd te krijgen. Zoals gebruikelijk krijgen we nog nadere regelgeving vanuit het NHV en de Gemeente Den Haag. Die zullen we ook zo snel mogelijk met jullie delen.

Het NHV heeft al gemeld dat de competities weer starten maar dat het eerste weekend de verenigingen nog de ruimte krijgen om te bekijken of het starten al op een verantwoorde manier kan gebeuren. Concreet kan dit betekenen dat je wedstrijd niet door kan gaan. Zowel de thuispartij als de bezoekers mogen zich afmelden. Binnen Hercules is de TC aan het inventariseren welke wedstrijden er gespeeld kunnen worden dit weekend. Vanaf 31 januari moeten de wedstrijden die gepland staan, gewoon weer gespeeld worden. Met heel veel besmettingen is het natuurlijk ook een punt of we complete teams kunnen opstellen, help elkaar dus met invallen in een ander team.

Vrijwilligers moeten ook weer opstarten. We doen onze uiterste best om de kantine weer open te doen, coaches en trainers in de zaal te krijgen, de scheidsrechters in te plannen en de wedstrijdtafel ook weer te bemannen. Ook daarin is alle hulp welkom.

Als laatste hebben we dit weekend op Boswijk ook weer een knaller van een wedstrijd: Heren 1 speelt tegen de buren van EHC, met publiek en met een kantine die open is. Kom allemaal jullie favorieten weer aanmoedigen. Voor toegang tot de hal is nog wel een CTB nodig en tijdens verplaatsingen in de sporthal en in de kantine dien je een mondkapje te dragen.

Fijn, het gaat weer een beetje op handbal als voorheen lijken. Het bestuur en de commissies hebben er zin in!

Het bestuur van Hercules