De bond heeft gisteren het zaalprogramma vrijgegeven voor de BENE-League, dames en heren ere- eerste divisie en landelijke A jeugddivisie. De start van het seizoen 2020-2021 is op zaterdag 12 september a.s.

De dames beginnen thuis in de eigen Boswijk sporthal tegen het Amsterdamse Westsite. Het voorprogramma wordt door het jeugd combiteam van WHC/Hercules verzorgd. Zij ontvangen het Limburgse Bevo. Al met al meteen een aantrekkelijk affiche voor de fans van deze teams.

De selectie van het nieuwe technische stafduo Rijkens & De Koning start diezelfde avond al meteen met een kraker van jewelste als het naar de Laan van Poot afreist voor de derby der derby’s tegen gastheer Hellas.

Een week later gaan de dames op bezoek bij DSS in Heemskerk en ontvangt HS1 in de Boswijk Arena het combinatieteam van DFS Arnhem/Huissen. De jeugd kan op zondag aan de bak voor de eerste derby in hun poule als zij bij de leeftijdgenoten van Quintus op bezoek gaan !

De eerste Hercules Night (helaas dit seizoen slechts 3x een avondje Hercules met zowel de dames als de heren in sporthal Boswijk) staat gepland op 28 november 2020. En dat belooft vooral bij de dames een heet avondje te worden als Velo op bezoek komt, dat voor dit nieuwe seizoen Zsigmond Makay heeft weten te strikken. Na deze regioderby kan hij z’n voormalige selectie aan het werk zien tegen Havas.

Het programma van de overige competities volgt later.

klik op de oude elftalfoto’s voor de link naar het gehele wedstrijdprogramma van het komende seizoen


  


klik op het logo voor de publicatie van de bond