Ze zeggen het wel eens: “Je moet je moment kiezen”, of “ze moeten niet moe van je worden”. En met deze uitspraken in ons achterhoofd communiceren wij ook graag met onze fans.

Wij willen jullie voorzien van een prikkel op het juiste moment. En dat is lastig hoor, wij begrijpen ook wel dat ieder jaar kampioen worden “normaal” gaat voelen. Wellicht is “verzadigd” wel het meest juiste woord. Wij hebben ons dan ook nog nooit kunnen identificeren met de uitspraak: “Aan de top komen is 1, maar aan de top blijven is een heel ander verhaal”. Uiteraard kunnen wij daar ook niet veel aan doen. Jaar in jaar uit zijn wij de uitschieter van Hercules, de uitschieter van de competitie, top of the league. Met handballers als Marcel “Bulletje” van Bockhooven, Lars “die gespierde” van de Walle, Bart “Biggetje” Batenburg, Robin “die Lange” Brant en Quincy “de jukebox” Kraus hebben wij handballers pur sang binnen de gelederen. Het behalen van het kampioenschap is ieder jaar dan ook enkel een formaliteit.

Maar hoe blijven wij jullie, onze fans, dan prikkelen? Nou!? Wat is de kortste weg naar Europees handbal? Juist, de beker! En laten we die beker nu net gaan winnen.

WIJ GAAN EUROPA IN!

En dat succes vieren wij graag met jullie op zaterdag 12 januari 2019.

#Joe #WijGaanEuropaIn #CupFighters #KampioenWordenWeTochWel #DieBekerWinnenWeOokWel #EnErZijnBitterballen #EnErIsMeer #DatVertellenWeLekkerLater

Trouwens, dinsdag spelen we ook nog even tegen Hellas 1. Over formaliteiten gesproken……. #LoekieLoekieWieIsNouDieLoekie