klik op de foto’s voor een vergroting


Dit zijn de winnaars (E1) van de Grote Clubactie van vorig seizoen. I.v.m. corona moesten ze flink wat geduld hebben maar dit weekend was er dan eindelijk groen licht 0m te mogen karten.

Wil je met je team ook een uitje winnen, verkoop dan zo veel mogelijk loten van de Grote Clubactie en wie weet zijn jullie de winnaars van dit seizoen!

Je kan via de uitgedeelde boekjes loten verkopen of digitaal. Ieder lid (of ouder van) heeft een mail ontvangen met een link naar jouw persoonlijke verkooppagina. Stuur deze door en vraag of iedereen je wilt helpen met deze actie.

Ook via de algemene QR code (op de voorkant van het boekje) kan je loten kopen/verkopen, zoek op RKSV Hercules en vergeet vooral niet de naam van de verkoper erbij te vermelden.

Natuurlijk zijn er nog meer prijzen te winnen. Buiten het teamuitje en een cadeautje voor het jeugdlid met de meeste verkochte loten kan je ook kijken op www.clubactie.nl/lotenverkopers en laat je verrassen door alle prijzen die je als verkoper kunt winnen.

Veel succes!


kort filmpje van het karten