Beste Hercules vrienden,

Al een aantal jaren is het de wens om de kantine op Boswijk eens flink onder handen te nemen. En inmiddels zijn daar echt concrete plannen voor gemaakt! Komende weken zullen er langzaamaan veranderingen zichtbaar worden in de kantine en het streven is om voor juni de kantine feestelijk te openen met een nieuw interieur. De veranderingen gaan in een aantal fases: er komt een aantal nieuwe meubels, de raambekleding wordt deels vervangen en een aantal meubels wordt opgeknapt.

Voor dat laatste zijn twee klusdagen ingepland: op zaterdag 26 en zondag 27 februari a.s. Het klussen bestaat vooral uit: schuren van de oude meubels, verven van de muren, meubels in een nieuw kleurtje lakken, objecten verwijderen en nieuwe lampen en accessoires ophangen. Ben je dus handig en lijkt het je leuk om de kantine in een nieuw jasje te steken? Meld je dan aan bij het projectteam via verenigingsleven@hercules-handbal.nl.

Je kunt je opgeven voor een hele dag maar ook met een paar uurtjes hulp voor een van deze dagen zijn we al harstikke blij. Wij zorgen voor snacks, een gezellig muziekje en een lekkere lunch!

Voor wie het leuk lijkt om alvast te zien hoe de nieuwe indeling eruit ziet: klik even op het plattegrondje hieronder.

 

Groetjes,
Jeritza, Sylvia, Anna en Marjet