Al helemaal klaar voor de derby? Wij hopen allemaal op een spectaculaire avond vol geweldige, sportieve hoogstandjes met aansluitend een supergezellige 3e helft met een hapje en een drankje onder het genot van heerlijke beats.

Voor de duels tussen ons vlaggenschepen en onze vrienden uit Kwintsheul hebben we voor voor een select gezelschap een primeurtje.

Om de lange zit op de tribune behaaglijker te maken, hebben we vanaf heden unieke Hercules clubkussentjes in de verhuur. Voor slechts € 2,50 kan je bij elke Hercules Night of een thuisduel van de heren een keuze maken uit originele kussentjes want hierop prijken de namen van markante personen binnen onze club zoals voorzitter Martin Swikker of jeugdtrainer Teun de Hoog en ook Wesley Hage heeft z’n naam aan een kussentje verbonden. Deze ludieke actie is mede mogelijk gemaakt door één van onze geweldige sponsors, Zeeuw & Zeeuw Renault Delft, die op de onderzijde (of bovenzijde, al naar gelang 😉) van de kussentjes pronkt.

Maar let op: we hebben slechts een beperkt aantal kussentjes in de verhuur dus kom op tijd naar de club, meld je bij onze kanjers aan de bar en huur je favoriete kussentje en geniet supercomfortabel van 2 heerlijke toppers in de Boswijk Arena.

Tot zaterdag 👌